Ga direct naar


Industriële innovatie

Industriële innovatie

bluegraphicdonderdag 18 mei 2017 20:01

Masterclass donderdag 18 mei: Wat zijn trends bij innovatie in de industrie? En welke invloed hebben ze op de innovatiekracht en businessmodellen van (technische) B2B bedrijven?

Deze masterclass organiseren we in samenwerking met de Product Development Management Associaton (PDMA) bij Festo in Delft (adresgegevens ontvang je na aanmelding).

Welkom vanaf 14.30; aanvang programma 15.00 uur.
Eindtijd circa 20.00 uur (Festo zorgt voor een broodje).

Innovatie en waardecreatie
Innovatie is de motor voor waardecreatie in de industrie. Of het nu om de innovatie van producten gaat of die van diensten, productie- of distributieprocessen. Met meer en meer ook een aanpassing van de marketingstrategie en het businessmodel tot gevolg.

Daarbij komt dat technologische ontwikkelingen snel gaan. Voor menig bedrijf het bijna niet meer bij te houden is welke daarvan de relevante zijn voor het eigen innovatievermogen. Is er een strijd gaande tussen een hoge mate van efficiency en het leveren van customized oplossingen. En is er een almaar toenemende druk op een kortere time-to-market. 

Interesse in deelname?
Laat je bijpraten en inspireren door vier sprekers die elk vanuit een eigen invalshoek op bovenstaande issues ingaan. Kom daarvoor donderdag 18 mei naar de STEM Masterclass over 'trends en ontwikkelingen in industriële innovatie'. Lees hier meer over het programma en hoe je je kunt aanmelden. 

« Terug


Welk programma?

Wil je overleggen of een opleiding of workshop aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte?

Laat het ons weten.
Bel: 070 369 17 02 of vraag ons contact op te nemen.