Ga direct naar


Bereid je voor op een onvoorspelbare toekomst door scenario planning

Bereid je voor op een onvoorspelbare toekomst door scenario planning

UnpredictableFuturewoensdag 13 december 2017 19:29

De toekomst is niet voorspelbaar en dat zal altijd zo blijven. Maar dat wil niet zeggen dat je maar moet afwachten wat je overkomt. Bedrijven die in goede tijden floreren en in slechte tijden het goed kunnen volhouden hebben aan scenario planning gedaan waardoor ze weerstand kunnen bieden aan tegenvallende marktomstandigheden of hyper-concurrentie.

Kom naar de workshop Scenario planning op woensdag 13 december en leer wat het voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Door middel van scenario planning kunnen strategieën ontwikkelt worden waardoor bedrijven slagvaardiger worden: nu en in de toekomst. Ook krijgt het bedrijf beter inzicht in hoe sterk of kwetsbaar het eigenlijk is.

Als je wil weten wat scenario planning inhoudt en hoe je er pragmatisch mee om kan gaan in jouw bedrijf dan is deze workshop echt iets voor jou. Bob Rietveldt voormalig directeur van het succesvolle offshore ontwerpbureau Ulstein Sea of Solutions laat vanuit praktijkvoorbeelden uit de olie en gas industrie zien hoe aan scenario planning wordt gedaan en hoe het uitgevoerd wordt.

Snelle veranderingen vragen om actie
Aangezien de wereld de komende 15 jaar sneller gaat veranderen dan de afgelopen 40 jaar kan een bedrijf niet pro-actief zijn zonder scenario planning.

Dus kom in en actie en woensdag 13 december naar deze workshop.

Locatie: Mennens - Vlaardingen (adresgegevens volgen na je aanmelding)
Aanvang: 14.30 uur

« Terug


Welk programma?

Wil je overleggen of een opleiding of workshop aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte?

Laat het ons weten.
Bel: 070 369 17 02 of vraag ons contact op te nemen.