Ga direct naar


Informatiebijeenkomst Industrial Business Marketing en Sales opleidingen

Informatiebijeenkomst Industrial Business Marketing en Sales opleidingen

donderdag 29 juni 2017 18:29

In 2017 staan vier opleidingen op het programma voor mensen die hun kennis over industriële marketing, innovatie en commerciële vaardigheden in een technische B2B omgeving willen aanscherpen.

1. Industrial Busines Marketing & Sales - voor professionals op HBO werk- en denkniveau die betrokken zijn bij klantprocessen maar zonder vooropleiding marketing of sales. 

2. New Product Development Professional - een programma voor iedereen (HBO+) die bij innovatie binnen een organisatie betrokken is. Deelnemers leren hoe innovatie efficiënter en effectiever kan verlopen. 

3. Advanced Industrial Business Marketing - managers en medewerkers met een technische opleiding (HBO+ en WO) die al enige kennis en ervaring op het gebeid van industriele marketing hebben maar de diepgang en duiding zoeken. De startdatum wordt in overleg met belangstellenden vastgesteld in de tweede helft van 2017.

4. Industrial Sales & Account management - een opleiding voor mensen in een commerciële functie binnen een technische omgeving die de klantrelatie naar een hoger een voor beide partijen waardevoller niveau willen tillen. 

Meer weten over deze opleidingen?
Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina's van de betreffende opleidingen op deze website. De links tref je in bovenstaande omschrijvingen aan.

Je kunt ook deelnemen aan de informatiebijeenkomst. Aanvang 9.30 uur (tot ca 11.00 uur). Tijdens deze informatiebijeenkomst kunnen we samen ook overleggen of en welke van deze opleidingen aansluit bij jouw professionele ontwikkeling.

Locatie: DuboTechniek, Zaltbommel - de adresgegevens ontvang je na je aanmelding.

« Terug

Archief > 2017 > juni

Geen berichten gevonden


Volg ons op social media

                   

Aankomende activiteiten

Nieuws

Wat hebben uw medewerkers nodig om succesvol te blijven?

dinsdag 03 oktober 2017 09:30 Nieuwe technologieën, robotisering en digitalisering bieden grote kansen, maar stellen ook eisen aan ondernemingen én medewerkers. Wat komt er op medewerkers af door Smart Working? Wat betekent ... lees verder

Nederlandse industrie op stoom: sterkste productiestijging sinds april 2000

maandag 02 oktober 2017 20:49 De Nederlandse industrie blijft op volle toeren draaien. Volgens cijfers van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) ging de productie in september in het sterkste tempo omhoog sinds ... lees verder

Manager 'sta-in-de-weg' voor servitization

maandag 04 september 2017 17:28 Servitization verandert de manier waarop bedrijven (meer) geld verdienen fundamenteel. Maar… veel managers hebben een hekel aan de onzekerheid die dit met zich meebrengt. Een recent rapport van PA... lees verder

Overige nieuwsitems

Bekijk de meest gelezen nieuwsitems over industrie, economie en STEM zelf. Lees verder...