Ga direct naar


Informatiebijeenkomst Industrial Business Marketing en Sales opleidingen

Informatiebijeenkomst Industrial Business Marketing en Sales opleidingen

donderdag 29 juni 2017 18:29

In 2017 staan vier opleidingen op het programma voor mensen die hun kennis over industriële marketing, innovatie en commerciële vaardigheden in een technische B2B omgeving willen aanscherpen.

1. Industrial Busines Marketing & Sales - voor professionals op HBO werk- en denkniveau die betrokken zijn bij klantprocessen maar zonder vooropleiding marketing of sales. 

2. New Product Development Professional - een programma voor iedereen (HBO+) die bij innovatie binnen een organisatie betrokken is. Deelnemers leren hoe innovatie efficiënter en effectiever kan verlopen. 

3. Advanced Industrial Business Marketing - managers en medewerkers met een technische opleiding (HBO+ en WO) die al enige kennis en ervaring op het gebeid van industriele marketing hebben maar de diepgang en duiding zoeken. De startdatum wordt in overleg met belangstellenden vastgesteld in de tweede helft van 2017.

4. Industrial Sales & Account management - een opleiding voor mensen in een commerciële functie binnen een technische omgeving die de klantrelatie naar een hoger een voor beide partijen waardevoller niveau willen tillen. 

Meer weten over deze opleidingen?
Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina's van de betreffende opleidingen op deze website. De links tref je in bovenstaande omschrijvingen aan.

Je kunt ook deelnemen aan de informatiebijeenkomst. Aanvang 9.30 uur (tot ca 11.00 uur). Tijdens deze informatiebijeenkomst kunnen we samen ook overleggen of en welke van deze opleidingen aansluit bij jouw professionele ontwikkeling.

Locatie: DuboTechniek, Zaltbommel - de adresgegevens ontvang je na je aanmelding.

« Terug

Archief > 2017 > juni

Geen berichten gevonden


Volg ons op social media

                   

Aankomende activiteiten

Nieuws

Stemmingspeiling onder professionals in de aandrijftechniek

woensdag 09 augustus 2017 17:41 Ben je professional in de aandrijftechniek? Vanuit STEM Industrial Marketing Centre peilen we de stemming in jouw sector over het oriëntatie- en aankoopproces. Doe mee aan deze stemmingspeiling en... lees verder

industrie beleeft in juli sterkste groei sinds april 2011

donderdag 03 augustus 2017 16:55 Het is hoog zomer - althans wat de zomervakanties betreft. Doorgaans een periode waarin minder relevant nieuws de voorpagina's van kranten haalt. Maar als het om de Nederlandse industrie gaat was ... lees verder

Nederlandse industrie groeit al meer dan vier jaar op rij!

maandag 03 juli 2017 16:31 ZOETERMEER (AFN) - De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie heeft in juni de sterkste groei laten zien in meer dan zes jaar. Dat blijkt uit cijfers die de Nederlandse Vereniging van ... lees verder

Overige nieuwsitems

Bekijk de meest gelezen nieuwsitems over industrie, economie en STEM zelf. Lees verder...