Ga direct naar


Informatiebijeenkomst Industrial Business Marketing en Sales opleidingen

Informatiebijeenkomst Industrial Business Marketing en Sales opleidingen

donderdag 29 juni 2017 18:29

In 2017 staan vier opleidingen op het programma voor mensen die hun kennis over industriële marketing, innovatie en commerciële vaardigheden in een technische B2B omgeving willen aanscherpen.

1. Industrial Busines Marketing & Sales - voor professionals op HBO werk- en denkniveau die betrokken zijn bij klantprocessen maar zonder vooropleiding marketing of sales. 

2. New Product Development Professional - een programma voor iedereen (HBO+) die bij innovatie binnen een organisatie betrokken is. Deelnemers leren hoe innovatie efficiënter en effectiever kan verlopen. 

3. Advanced Industrial Business Marketing - managers en medewerkers met een technische opleiding (HBO+ en WO) die al enige kennis en ervaring op het gebeid van industriele marketing hebben maar de diepgang en duiding zoeken. De startdatum wordt in overleg met belangstellenden vastgesteld in de tweede helft van 2017.

4. Industrial Sales & Account management - een opleiding voor mensen in een commerciële functie binnen een technische omgeving die de klantrelatie naar een hoger een voor beide partijen waardevoller niveau willen tillen. 

Meer weten over deze opleidingen?
Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina's van de betreffende opleidingen op deze website. De links tref je in bovenstaande omschrijvingen aan.

Je kunt ook deelnemen aan de informatiebijeenkomst. Aanvang 9.30 uur (tot ca 11.00 uur). Tijdens deze informatiebijeenkomst kunnen we samen ook overleggen of en welke van deze opleidingen aansluit bij jouw professionele ontwikkeling.

Locatie: DuboTechniek, Zaltbommel - de adresgegevens ontvang je na je aanmelding.

« Terug


Volg ons op social media

                   

Aankomende activiteiten

Nieuws

Storing vaste telefonie verholpen door nieuw nummer

Vaste telefonievrijdag 23 juni 2017 16:13 STEM is vanaf heden onder een nieuw telefoonnummer bereikbaar: 085 104 65 36
Hierdoor is de hardnekkige storing waarmee de provider van STEM te kampen had, opgelost. Heb het 070-nummer van STEM in je telefoonlijst staan, pas dit dan aan.

Onze excuses voor het ongemak de laatste weken. lees verder

Opnieuw produceert industrie meer

vrijdag 09 juni 2017 15:40 De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in april 2,4 procent hoger dan in april 2016, maakt het CBS bekend. De stijging is kleiner dan in maart. Al meer dan anderhalf jaar produceert de industrie meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. De productie van de machine-industrie groeide het sterkst. lees verder

NOS start de werkweek met mooi nieuws over Nederlandse industrie

NieuwsberichtNOSmaandag 22 mei 2017 09:23 Vandaag bracht de NOS via haar site en app een bericht online over een omzetgroei van 10,3% die de Nederlandse industrie in het eerste kwartaal van 2017 realiseerde. Daarnaast stegen ook de afzettarieven met 10%. Hoewel er natuurlijk ook verschillen zijn per branche. lees verder

Overige nieuwsitems

Bekijk de meest gelezen nieuwsitems over industrie, economie en STEM zelf. Lees verder...