Ga direct naar


Workshopserie B2B Content Marketing

Achtergrond

Het is al een aantal jaren een van de top drie trends voor technische/industriële bedrijven. 

Content Marketing
Maar wat wordt de rol van Content Marketing voor jouw organisatie in 2017? En wat is Content Marketing nu precies. Hoe kun je het inzetten, wat komt er allemaal bij kijken, wie gaat het doen, levert het nu echt op en zijn er ook consequenties voor de organisatie aan verbonden?

Op deze en andere vragen gaan we dieper in tijdens deze serie van drie workshops 'B2B Content Marketing' + terugkom dag. De cursus wordt verzorgd op een centrale locatie in Nederland. Kijk hier voor de geplande startdatum en de data van de overige modules.

Focus op praktijk
De focus van deze serie workshops ligt op het  ‘hoe’ van content marketing in een (technische) B2B omgeving. Vanuit een theoretisch kader zal dan ook telkens  praktisch gewerkt worden aan de mogelijkheden voor de eigen organisatie en de toepassing ervan. Onderwerpen die aan bod komen: 
  • Soorten content
  • Bloggen
  • Storytelling
  • Thought Leadership
  • Content marketing & social media
  • De Content Marketing Kalender - actieplan waaraan u tijdens deze workshopserie invulling geeft om daarna direct mee in de dagelijkse praktijk aan de slag te gaan.


Deelnemers doen verslag

MCB schotelt VIP een mooi staaltje contentmarketing voor

Op Valentijnsdag 2017 waren leden van de Vereniging IndustriePers (VIP) en introducees te gast bij MCB (Valkenswaard) die samen met STEM Industrial Marketing Centre een presentatie hield over hun ideeën omtrent contentmarketing in technische B2B. Janet Kooren deed verslag op de site van VIP van deze bijeenkomst waarbij de discussie tussen de leden van VIP en blogger pur sang Edwin Vlems lekker pittig was. Lees hier haar verhaal.

VIP wordt bij Lely bijgepraat over B2B-marketing

Op 26 januari jl. organiseerde STEM Industrial Marketing Centre voor de leden van Vereniging IndustriePers (VIP) een workshop over merkbeleving als onderdeel van B2B-marketing bij Lely Industries in Maassluis. Lees hier het verslag van Chistien Nuboer (voorzitter VIP) over deze bijeenkomst. 

Interesse in workshops B2B marketing?

Interesse om een workshop rond industriële marketing te organiseren voor uw eigen bedrijf of vereniging? Neem contact met ons op.

Of kijk in onze agenda naar alle activiteiten van STEM met open inschrijving.