Ga direct naar


Advanced B2B Sales & Accountmanagement

Kosten

De prijs bedraagt € 3.150,- inclusief studiemateriaal en catering/lunches tijdens de vier modules (excl. btw).

Hierin zijn de kosten voor een jaar toegang tot het online leerplatform/studiematerialen, koffie/thee/water en zesmaal een luxe broodmaaltijd alsmede de studie-ondersteuning vanuit de STEM-docenten inbegrepen. 

Inschrijven

Dit kan uitsluitend via het interactieve formulier van STEM (Engelstalig). Klik daarvoor op onderstaande button. Voor alle inschrijvingen zijn de voorwaarden voor aanmelden en deelname van kracht. Deze staan verkort vermeld op het aanmeldingsformulier of kun je hier inzien.


Inschrijven voor dit programma

Inschrijven kan uitsluitend met het interactieve inschrijfformulier van STEM (Engelstalig). Vul dit formuliier online in, print het uit en zorg voor de betreffende handtekeningen.Geef duideljik aan voor welk programma je inschrijft, door naam en geplande startdatum en tarief te vermelden. Heb je een code ontvangen, noteer ook deze dan in het betreffende veld.

Geef bij meerdaagse modules tevens aan of je gebruik wil maken van de reserveringsservice van STEM voor eventuele hotelovernachtingen. Deze zijn niet bij de kosten van de opleiding inbegrepen. De kosten voor overnachtingen staan bij de programma's met meerdaagse modules separaat vermeld.

Meer informatie?

Wilt u overleggen over deze opleiding en of deze aansluit bij uw ontwikkelbehoefte? Klik hier dan hier om uw vragen door te geven of nader contact aan te vragen. Ook indien u meer informatie wenst over andere andere diensten en producten. Wij nemen spoedig contact met u op. Of bel direct met STEM: 070 369 17 02.