Is uw website wel future proof (introductie-workshop B2B mobile marketing)

Is uw website wel future proof (introductie-workshop B2B mobile marketing)

Website_under_constructiondinsdag 06 november

Een kennismaking met ontwikkelingen op het gebied van Mobile marketing. Steeds meer online activiteiten vinden plaats via mobile devices. Google hanteert zelfs een hogere ranking bij zoekresultaten als uw site 'mobile friendly' is. En uw site? Is die al future proof. We gaan er samen naar kijken. We kijken er samen naar tijdens deze introductie-workshop. 

Take aways
Tijdens deze introductieworkshop maak je kennis met de ontwikkelingen op het gebied van Mobile Marketing en kijken we of de website van jouw organisatie al Future Proof is. Je krijgt naast algemene inzichten dus ook een overzicht van aandachtspunten voor de website van jouw organisatie en tips hoe je deze kunt aanpassen aan de eisen van deze tijd.

Aanvang en locatie
Deze mini-workshop start om 09.30 uur en duurt tot circa 12.00 uur. We ontvangen je graag vanaf 09.00 uur met koffie of thee bij De Ginkelse Hoeve in Drunen. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Kosten en inschrijven
Deelnemen kan door je aan te melden via het formulier achter onderstaande button. De kosten voor deelname bedragen € 69,00 (excl. btw) per persoon. 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close