B2B Content Marketing - een (gratis) kennismaking

B2B Content Marketing - een (gratis) kennismaking

151008ImportantB2B-MarketingTechnologies_sourceMarketingChartsdinsdag 02 april

Het is al een aantal jaren een van de top drie trends voor technische/industriële bedrijven. 

Content Marketing
Maar wat wordt de rol van Content Marketing voor jouw organisatie in 2019? En wat is Content Marketing nu precies. Hoe kun je het inzetten, wat komt er allemaal bij kijken, wie gaat het doen, levert het nu echt op en zijn er ook consequenties voor de organisatie aan verbonden? 

Maak kennis met B2B Content Marketing

Kom naar de kennismakings workshop B2B Content Marketing en laat je informeren over de laatste stand van zaken. Over wat Content Marketing nu precies is. En wat Content Marketing voor jouw organisatie kan betekenen. Over hoe je het kunt inzetten en wat daar allemaal bij komt kijken.

Laat
 je inspireren
Leer tijdens deze sessie over nut en noodzaak van deze manier van marketing bedrijven. En laat je inspireren door de wijze waarop Edwin Vlems dit heeft georganiseerd voor metaalwarenleverancier MCB uit Valkenswaard.

Tijdens deze kennismakings workshop gaan we ook in op de organisatorische kanten van Content Marketing. Want in veel bedrijven speelt de vraag: wie gaat het doen. En, levert het nu echt op en zijn er ook consequenties voor de organisatie aan verbonden?

Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens deze kennismakingssessie met B2B Content MarketingAanvang 15.00 uur.
Deze kennismakingsworkshop wordt in de regio Den Bosch georganiseerd.

De
elnemen en aanmelden
In samenwerking met Edwin Vlems bieden we je deelname aan deze sessie gratis aan. Deelname verplicht je tot niets. Na je inschrijving ontvang je tijdig de adresgegevens over de locatie in de regio Den Bosch en een route beschrijving. 

Wa
t te doen bij verhindering
je hebt je aangemeld maar bent toch verhinderd? Laat ons dit zo snel mogelijk per e-mail weten. In de bevestigingsmail van jouw aanmelding is daarvoor het e-mailadres opgenomen.

No show fee: wij berekenen €25,-- (excl. BTW) voor door ons gemaakte kosten indien we minder dan 24 uur voor aanvang een afmelding van je ontvangen of als je zonder afmelding afwezig bent.

Kom gratis kennismaken. En leer wat B2B Content Marketing voor jouw (technische) organisatie kan betekenen. 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2019

januari

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close