Masterclass Digital Marketing - deel 1: overview en stand van zaken

Masterclass Digital Marketing - deel 1: overview en stand van zaken

donderdag 06 december

Digital lijkt wel het codewoord voor alles dat met marketing te maken heeft. Zeker in B2C marketing. Immers: het marketingvak is sterk gedigitaliseerd. Het internet heeft zowel invloed op de wijze waarop afnemers – consumenten en zakelijke klanten – zich oriënteren op producten en diensten. Alsmede op de wijze waarop ze deze aanschaffen. Online adverteren en bestellen zijn gemeengoed geworden. Search Engine Optimization, online advertising, webshops, webcare en big data zijn zomaar een paar van de termen die het vakgebied rijker is geworden de afgelopen jaren.

Maar is digital ook het codewoord voor B2B marketing in een technische context?
Tijdens deze eerste masterclass van een tweeluik geeft Assistent Professor Efthymios Constantinides (Universiteit Twente) een overview digital marketing: wat valt er nu allemaal onder, wat is de stand van zaken en wat zijn de resultaten.

In de tweede masterclass van dit tweeluik gaan we dieper in op aspecten van digital marketing en de betekenis ervan voor de industrieel marketeer in zijn/haar dagelijkse praktijk. Onderwerpen die we daarvoor op het oog hebben zijn: Social Media en Social Selling en de waarde ervan voor marketing & sales, Search Engine Optimization & Advertising e.d.

Meer informatie over deze masterclass, zoals tijdstip, locatie en sprekers worden op deze pagina bekendgemaakt zodra daar meer over bekend is.


Interesse in deelname?

Voor leden is deelname gratis. Heb je interesse in deelname aan uitsluitend de masterclass van 12 februari 2019? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking met de masterclasses van STEM Association. Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

Deelnemen aan beide masterclasses van deze tweeluik kan ook. Ben je geen lid van STEM Association dan zijn er verschillende opties:

  1. Nog niet eerder kennis gemaakt met onze masterclasses? Dan kun je tijdens de eerste masterclass van dit tweeluik kennis komen maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wil je ook de tweede masterclass van dit tweeluik bijwonen? Kies dan uit een van de volgende opties.
  2. Lid worden - kijk hier voor de mogelijkheden voor een premium lidmaatschap of een strippenkaart. Hier tref je ook een link aan naar een formulier om je als lid aan te melden.  
  3. Of de kosten te voldoen voor eenmalge deelname - deze bedragen € 175,-- (excl. btw).

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

december

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close