Kennismaken met New Product Development

Kennismaken met New Product Development

donderdag 18 januari

Tijdens een gezamenlijke sessie van de Nederlands chapter van de Product Development Professional Association (PDMA) en STEM maak je zowel kennis met de PDMA, haar leden als met onze aan de PDMA-gerelateerde opleiding New Product Development Professional. 

Effectiever innoveren
De van oorsprong Amerikaanse Product Development Management Association is al vele decennia actief op het gebied om innovatie efficenter en effectiever te laten verlopen. Uit langjarig onderzoek van PDMA blijkt echter dat slecht 14 van de 100 ideeën tot een marktintroductie komen. Na twee jaar is nog maar 8 van deze producten of diensten succesvol op de markt. De kosten van ontwikkeling zijn hoog en de druk om producten en diensten steeds sneller op de markt te introduceren wordt alleen maar groter. Time to market is dan ook een succesfactor. Daar helpt efficency in het ontwikkeltraject aan mee. Maar als je sneller moet innoveren wil je niet het risico lopen dat de effectiviteit van de introductie daalt.

Informatie bijeenkomst
Efficiënter en effectiever innoveren is echter te leren. Laat je donderdag 18 januari over de mogelijkheden hiervoor informeren tijdens deze bijeenkomst van PDMA.nl en STEM.

Aanvang 19.30 uur - ontvangst vanaf 18.45 uur.
Inclusief een drankje aan het eindom na te praten en andere geinteresseerden te leren kennen, duurt deze sessie tot circa 22.00 uur.

Locatie: We zijn deze avond te gast bij Odysseus in Utrecht (bedrijventerrein Papendorp tussen A1 en A12 in).
De adresgegevens ontvang je na aanmelding.

Interesse in deelname?
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het formulier dat je aantreft via onderstaande aanmeldbutton. 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close