Hoe scoort jouw organisatie in vergelijking met de concurrentie?

Hoe scoort jouw organisatie in vergelijking met de concurrentie?

CompetingInChangingMarketsmaandag 14 mei 2018

Sinds 1999 doen Prof dr Rudy Moenaert (TiasNimbas Business School) en Prof dr Henry Robben (Nijenrode Business Universiteit) onderzoek naar de verschuivingen in het concurrentieveld van verschillende sectoren.

Door deel te nemen aan het onderzoek ‘Competing in Changing Markets’ help je niet alleen de onderzoekers aan informatie, maar wordt je zelf ook wijzer van dit onderzoek.

Om ook een goed beeld te krijgen over de technische B2B sector is het nodig dat zeker 100 bedrijven uit de maakindustrie hun input geven voor dit onderzoek. Jij kunt de onderzoekers, STEM en ook jezelf een goede dienst bewijzen door zelf deel te nemen aan dit onderzoek en/of anderen hierop te attenderen.

Niets voor niets

Deelnemen kost circa 20 minuten. 

Maar daar krijg je als deelnemer zonder meer een gratis benchmark voor terug (waarde € 2.000,--). Van dat rapport wordt je zonder meer al wijzer over de concurrentiepositie van jouw organisatie.

Nog wijzer worden?

Neem je deel via een persoonlijke link naar het onderzoek, dan wordt je daar ook op een andere manier wijzer van, want dan weet je zeker dat:

a. jouw bijdrage meetelt voor het aantal deelnemers uit de technische B2B - van belang om de maakindustrie te kunnen vergelijken met andere sectoren;

b. we je kunnen uitnodigen voor het (gratis) bijwonen van de presentatie van de resultaten en bevindingen door Prof. Dr Henry Robben tijdens de STEM Super Summer Masterclass op woensdag 27 juni (save the date);

c. je het onderzoek eventueel kunt onderbreken en op een later moment kunt afronden.

Neem deel

Deelnemen aan het onderzoek kan tot en met vrijdag 1 juni.

Vraag hier jouw persoonlijke code aan (deze wordt handmatig gegenereerd, dus ontvang je deze mogelijk met wat vertraging in je mailbox).

Of ga hier direct naar het onderzoek (we kunnen je dan niet herkennen als B2B deelnemer en dus ook niet uitnodigen voor de STEM Super Summer Masterclass).

Alvast bedankt voor je deelname.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close