Klantinzicht biedt meer resultaat bij bestaande afnemers (mini-workshop)

Klantinzicht biedt meer resultaat bij bestaande afnemers (mini-workshop)

dinsdag 04 september

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt uitzicht op het realiseren van meer resultaat (afzet/omzet en marge) bij bestaande afnemers.

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden.

Introductie-workshop
Tijdens een introductie-workshop krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze inzicht verschaft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Kosten en inschrijven
Kom daarom kennismaken met de principes van de klantpiramide tijdens deze introductie-workshop op het maken en analyseren van jouw klantpiramide. We verzorgen dze workshop (van 09.30 tot 12.30 uur) in de regio Den Bosch.

Deelnemen is mogelijk door via de 'aanmeldbutton' het inschrijfformulier in te vullen en in te zenden. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 45,-- (excl. BTW). Maar als u de code KPvj18gastST noteert op het inschrijfformulier, betaalt u slechts € 25,-- (excl BTW).

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

december

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close