Nieuw STEM initiatief: B2B Business Development Studiereis

Nieuw STEM initiatief: B2B Business Development Studiereis

Ansichtkaart Vilniusdinsdag 10 april 2018

Dit najaar kunt u met STEM Industrial Marketing Centre een begin maken met een nieuwe traditie: de B2B Business Development Studiereis. Een halve week kennis opdoen, je laten inspireren en netwerken met het doel: méér business genereren. Hoe mooi is dat?

Samen met de experts van Studium Travel - specialist in (marketing)studiereizen - hebben we een op maat gemaakte studiereis opgezet voor technische B2B bedrijven. U reist met ons mee op woensdag 19 september naar Litouwen - een van snelst digitaliseerende landen binnen de EU. Zaterdagavond 22 september bent u weer thuis. 

Vier dagen kennis opdoen
In die 4 dagen heeft u twee zéér relevante Masterclasses meegemaakt op ISM University of Management & Economics in Vilnius. Eén onderwerp is bijv. Blockchain en de belangrijkste toepassingsgebieden en betekenis ervan voor uw business. Het andere onderwerp gaat over het maken van de juiste strategische keuzes als het gaat om marktsegmentatie, positionering, werven van klanten, en uw concurrentiestrategie. 

Wat de reis dubbel interessant maakt is een uniek bedrijfsbezoek bij één van de energie(transitie)bedrijven in Litouwen. Een toppunt van kennisdeling is de sessie waarbij u gaat sparren met het management over hun strategische vraagstukken., Daarmee scherpt u ook uw eigen vaardigheden aan. Een échte studiereis dus. Geen gelanterfant, geen feesten en partijen maar vier dagen intensief kennis stapelen, inspiratie opdoen, nieuwe inzichten meenemen en contacten leggen.

Match Making & Netwerken

Natúúrlijk worden we tijdens ons bezoek ook ontvangen bij de Nederlandse Ambassadeur in Litouwen én staat een lunch op het Litouwse Ministerie van Economische Zaken op het programma. 
 
Deze studiereis staat óók in het teken van match making; er wordt ruimschoots tijd ingepland voor het leggen van contacten met Litouwse ondernemingen. Zowel voor de verkoop áán ondernemingen in Litouwen, als het importeren van producten vanuit deze Baltische staat. Zoekt u nog kansen voor zakendoen, dan is ook aan dát aspect gedacht.

Save the date 
Interesse om deel te nemen? Noteer in ieder geval alvast de data: 19 tot en met 22 september 2018.

Binnenkort hoort u méér over deze reis. Maar wilt u nú alvast met ons over deze studiereis van gedachten wisselen? Klik dan de knop hieronder… we vertellen u er graag meer over.


« Terug

Nieuwsarchief > 2018

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close