Hoe haal je meer uit een beursdeelname

Hoe haal je meer uit een beursdeelname

vrijdag 03 augustus

Is jouw organisatie al helemaal voorbereid op de eerstvolgende beursdeelname, bij voorbeeld de Kunststoffenbeurs in september? Is er al een ontwerp voor de stand? Welke actie ondernemen jullie, die meer bezoekers oplevert? Het succes van jullie beursdeelname vraagt de nodige voorbereidingen.

Laat je het resultaat van een beursdeelname aan toeval over?
Net zoals voor alle andere vormen van (commerciële) communicatie vergt een beursdeelname de nodige voorbereidingen. Belangrijk daarbij is dat je vooraf ook een duidelijk - maar realistisch - doel stelt en daar ook de hele beursdeelname en alle activiteiten die daar aan gekoppeld zijn aan ophangt. Willem de Vries schreer er een column over in Kunststof Magazine 4-2018.

Workshop ter voorbereiding
In samenspraak met de redactie van Kunststof Magazine organiseren we op vrijdag 3 augustus de mini-workshop 'Hoe haal je meer uit een beursdeelname'. 

Tijdens die workshop gaan we in op de voorbereidingen voor een beursdeelname. Deelname is gratis, Vooraf aanmelden via onderstaande button is wel noodzakelijk, want er zijn maar 16 plaatsen beschikbaar tijdens deze workshop.

Locatie
Regio Eindhoven – Den Bosch; de exacte locatie geven we kort voor aanvang door.

Tijdstip
Deze workshop organiseren we van 9.30 tot 11.30 uur – napraten onder genot van een drankje.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close