schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Techniek meets marketing

Techniek meets marketing

Cruqiusvrijdag 10 mei 2019

Samen met STEM-ambassadeurs en mensen uit de praktijk, organiseren met enige regelmaat een sessie waarbij techniek en marketing samenkomen. Dat doen we in een omgeving die techniek ademt en altijd rond het thema 'marketing voor technische bedrijven'.

Eerstvolgende bijeenkomst
De eerstvolgende bijeenkomst organiseren we in samenspraak met STEM-ambassadeur Mr. Ir. Jos Anneveld. Jos heeft in verschillende functies in technische bedrijven veel aandacht gegeven aan de specifieke kenmerken van industriële marketing en sales. Dat doet hij nog steeds vanuit zijn associate partnership bij AeroVision BV en als Ambassadeur van STEM Industrial Marketing Centre.

Techniek meets marketing
En dat doet hij ook graag als ambassadeur van en voor STEM tijdens een sessie waar techniek en marketing elkaar ontmoeten in het museum Cruquius. Het stoomgemaal dat zo’n belangrijke rol speelde bij de drooglegging van de Haarlemmermeer. Een brok historische techniek die we ook gaan bekijken met de deelnemers na afloop van deze sessie over het belang van marketing voor technische bedrijven met Jos Anneveld. De meeting sluiten we af met een lunch.

Deelnemen?
Voor deze bijeenkomst vragen we je een bijdrage in de externe kosten van € 95,00 (excl. btw) per persoon. De sessie gaat door bij een minimale deelname van 10 personen – dit ook mede met het oog op de rondleiding. Na aftrek van de kosten gaat het restant van jouw bijdrage als donatie naar de vereniging Hersenletsel.nl Een vereniging van en voor mensen die getroffen zijn door een Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. De reden hiervoor lees je in ons blog van 25 april waarvoor een recente ontmoeting met Jos Anneveld over zijn ambassadeurschap voor STEM en een artikel van zijn hand over het belang van marketing voor technische bedrijven de aanleiding vormden.

Wil je ons verhaal over het belang van marketing in een technisch/industriële omgeving ook eens van een ander vernemen? Lees dan ook het artikel van Jos Anneveld of meld je direct aan voor zijn lezing over dit onderwerp op donderdag 9 november.

Gegevens en aanmelden

Datum:  vrijdag 10 mei 2019
Aanvang: 9.30 uur ontvangst (programma start 10.00 uur)
Eindtijd: circa 13.30/14.00 uur (na afsluitende lunch)
Locatie: Museum Cruquius (Haarlemmermeer - de adresgegevens ontvang je na aanmelding)

Kosten:  

Euro 125,-- (excl. btw) per persoon;
inbegrepen zijn deelname aan deze informatie meeting over marketing in een technische omgeving + rondleiding Museum Cruquius + lunch.

Bijzonderheden:

Deze sessie gaat door bij minimaal 10 deelnemers mede vanwege de externe kosten die wij maken en ons doel om na aftrek van de kosten een donatie te doen aan de vereniging Hersenletsel.nl

 

« Terug

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close