_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 2: de dagelijkse praktijk

Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 2: de dagelijkse praktijk

dinsdag 16 april 2019

In consumenten markten is digital marketing al ver doorgevoerd. Websites, webwinkels, webcare, gebruikerscommunities maar ook data analyses en zelfs het aanbieden van 'special offers' op basis van digitale locatiegegevens in een winkelstraat of een winkel zelf wordt al veelvuldig toegepast.  Digital marketing in een technische B2B omgeving leent zich niet direct voor dit soort zaken. Maar waarvoor dan wel? 

Tweede sessie Digital Marketing tweeluik
Tijdens een eerste sessie van een tweeluik over Digital Marketing in technische B2B geeft Assistent Professor Efthymios Constantinides (Digital Marketing Universiteit Twente) een overview: wat valt er nu allemaal onder, wat is de stand van zaken en wat zijn de resultaten. 

Tijdens deze tweede sessie van dit tweeluik gaan we dieper in op aspecten van digital marketing en de betekenis ervan voor de industrieel marketeer in zijn/haar dagelijkse praktijk. Onderwerpen die we daarvoor op het oog hebben zijn: Social Media en Social Selling en de waarde ervan voor marketing & sales, Search Engine Optimization & Advertising e.d.

Locatie en tijdstip
Meer informatie over deze masterclass, zoals tijdstip, locatie en sprekers worden op deze pagina bekendgemaakt zodra daar meer over bekend is.

Interesse in deelname?
Voor leden is deelname gratis. Heb je interesse in deelname aan uitsluitend de masterclass van 16 april 2019? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking met de masterclasses van STEM Association. Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

Deelnemen aan beide masterclasses van deze tweeluik kan ook. Ben je geen lid van STEM Association dan zijn er verschillende opties:

  1. Nog niet eerder kennis gemaakt met onze masterclasses? Dan kun je tijdens de eerste masterclass van dit tweeluik kennis komen maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wil je ook de tweede masterclass van dit tweeluik bijwonen? Kies dan uit een van de volgende opties.
  2. Lid worden - kijk hier voor de mogelijkheden voor een premium lidmaatschap of een strippenkaart. Hier tref je ook een link aan naar een formulier om je als lid aan te melden.  
  3. Of de kosten te voldoen voor eenmalge deelname - deze bedragen € 175,-- (excl. btw).

« Terug

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close