27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Efficiënter en effectiever innoveren is te leren. Kom naar het proefcollege

Efficiënter en effectiever innoveren is te leren. Kom naar het proefcollege

Innovatietrechterdinsdag 05 februari 2019

Uit onderzoek blijkt dat 84% van de startups niet slaagt. En uit ander onderzoek is bekend dat slechts 14 van de 100 ideeën voor innovaties ook daadwerkelijk op de markt worden geïntroduceerd. En van die 14 introducties zijn er na twee jaar nog maar acht succesvol. De belangrijkste reden: gebrek aan marktgericht denken en handelen.

Er valt dus nog wel wat te verbeteren bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Efficiënter en effectiever innoveren is dan ook te leren. En in het voorjaar 2019 starten we daarvoor een nieuwe opleiding waarbij we inovatie en marketing samenbrengen via de methode van Design Thinking.Maar je kunt al eerder meer hierover te weten komen tijdens dit proefcollege.

Proefcollege
Tijdens dit proefcollege gaan we in op het toenemende belang van het snel en goed managen van innovatie. De sleutel tot efficiënter en effectiever innoveren. En hoe je hier met een solide methode structuur in aanbrengt. Maar ook zaken als portfolio management, het meetbaar maken van innovatieinspanningen en natuurlijk het belang van marketing in het hele process komen aan de orde tijdens dit proefcollege.

Programma
15.00 - 15.30 uur - Inloop
15.30 - 17.30 uur - Proefcollege 
17.30 - 18.00 uur - Napraten 

Aan het eind van deze meeting is er ook voldoende gelegenheid om met ons van gedachte te wisselen over de aansluiting van deze opleiding bij jouw dagelijkse praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
We organiseren dit proefcollege in de regio Haaglanden. De gegevens over de locatie ontvang je na aanmelding

Deelnemen?
Je deelname aan dit proefcollege is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

« Terug

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close