_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 1: overview en stand van zaken

Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 1: overview en stand van zaken

181007WordCloud-Digitalmarketingdinsdag 12 februari

Digital lijkt wel het codewoord voor alles dat met marketing te maken heeft. Zeker in B2C marketing. Immers: het marketingvak is sterk gedigitaliseerd. Het internet heeft zowel invloed op de wijze waarop afnemers – consumenten en zakelijke klanten – zich oriënteren op producten en diensten. Alsmede op de wijze waarop ze deze aanschaffen. Online adverteren en bestellen zijn gemeengoed geworden. Search Engine Optimization, online advertising, webshops, webcare en big data zijn zomaar een paar van de termen die het vakgebied rijker is geworden de afgelopen jaren.

Maar is digital ook het codewoord voor B2B marketing in een technische context?

Tweeluik 
Tijdens deze eerste masterclass van een tweeluik over digital marketing in technische B2B, geven Rogier van der Veen (Directeur Caldera Group) en Fabian van Knijff (Directeur Sigma Solutions) inzicht in de trends in digital marketing en een pragmatische aanpak om de volgende dag succes te kunnen boeken.

In de tweede masterclass van dit tweeluik gaan we dieper in op aspecten van digital marketing en de betekenis ervan voor de industrieel marketeer in zijn/haar dagelijkse praktijk. Onderwerpen die we daarvoor op het oog hebben zijn: Social Media en Social Selling en de waarde ervan voor marketing & sales, Search Engine Optimization & Advertising e.d.

Datum, locatie en tijdstip
Voor deze masterclass zijn we op dinsdag 12 februari 2019 te gast bij Festo in Delft adresgegevens en een route beschrijving ontvang je ruimschoots vooraf - wel vooraf aanmelden).

Deze masterclass verzorgen we van 16,00 tot circa 20.30 uur. Inclusief een broodje tussendoor en een drankje na afloop.

Interesse in deelname?
Voor leden is deelname gratis. Heb je interesse in deelname aan uitsluitend de masterclass van 12 februari 2019? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking met de masterclasses van STEM Association. Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

Deelnemen aan beide masterclasses van deze tweeluik kan ook. Ben je geen lid van STEM Association dan zijn er verschillende opties:

  1. Nog niet eerder kennis gemaakt met onze masterclasses? Dan kun je tijdens de eerste masterclass van dit tweeluik kennis komen maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wil je ook de tweede masterclass van dit tweeluik bijwonen? Kies dan uit een van de volgende opties.
  2. Lid worden - kijk hier voor de mogelijkheden voor een premium lidmaatschap of een strippenkaart. Hier tref je ook een link aan naar een formulier om je als lid aan te melden.  
  3. Of de kosten te voldoen voor eenmalge deelname - deze bedragen € 175,-- (excl. btw).

« Terug

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close