STEM Industrial Marketing Centre homepage

27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Kom naar het proefcollege Industrial Business Marketing & Sales op woensdag 6 maart! 

Aanmelden kennismakingssessie 'de zeven sloten bij samen werken aan ontwikkeling' donderdag 7 maart 

Speciaal voor technici in commerciële functies: opleiding B2B Advanced Sales & Account Management start 9 mei.

Academy

Onze Business Development programma's omvatten alle aspecten van industriële marketing, sales en innovatie. Opleidingen en workshops zijn specifiek ontworpen voor professionals en managers in technische B2B bedrijven. 

Bekijk hier het overzicht van alle opleidingen en workshops

Association

STEM Industrial Marketing Association is een netwerk van professionals met sterke interesse in onderwerpen op het gebied van industriële marketing, sales, innovatie en leiderschap.

Meer informatie over activiteiten en lidmaatschap >

Blogs

Ontdek de meest relevante marktsegmenten om op te kunnen scoren.

Headingbeeld_LinkedInDoor heer Willem de Vries dinsdag 05 februari 2019 ‘Jij doet dus aan marketing? Dan kun jij dus behoefte voor ons product creëren’, zei de pragmatische directeur van een technische onderneming. Op dat moment was ik bezig om hem te vertellen dat de term “marketing” van market getting komt. Dat het verwerven van afnemers niet alleen hard werken is. Maar dat dit alleen mogelijk is als een product (of dienst) in een behoefte van afnemers voorziet. Je kunt overigens wel op zoek naar latente behoeften. Net zoals naar marktsegmenten waarin jouw oplossing in een behoefte voorziet....... lees verder
Our Phone Number: 085-104 65 36
Close