Peil de Stemming

Een stemmingspeiling over engineering door en voor technische bedrijven

In opdracht van een goede relatie van STEM doen we onderzoek naar engineering bij en voor technische bedrijven. Gedurende 10 werkdagen in april gaan we met mensen uit technische bedrijven online in discussie over de wijze waarop engineering wordt uitgevoerd binnen of voor hun organisatie.

Verkrijgen inzicht
De antwoorden op vragen tijdens deze online discussie biedt onze opdrachtgever inzicht in de mate waarin zij hun aanbod rondom engineeringsdiensten beter kunnen afstemmen op de wensen van technische bedrijven op het gebied van engineering.

Niets voor niets
Als dank voor jouw actieve deelname bieden we je een voucher ter waarde €175,-- (excl. btw). Deze voucher geeft je recht op gratis deelname aan of korting één van de activiteiten van STEM. Voorwaarde is wel dat je minimaal 70% van de vragen beantwoordt. 

Aanmelden voor deelname

Je kunt je hier direct registreren voor deelname of via de button onderaan deze pagina. Nadat je meer hebt gelezen over de methode van dit onderzoek.

Online tool en werkwijze

Methode
Voor dit kwalitatieve onderzoek maken we gebruik van de onderzoekstool 'Peil de Stemming'. Deze online onderzoeksmethode heeft veel kenmerken van bekende social media. Deelnemers aan een onderzoek vinden dan ook snel hun weg. Hoewel vooraf natuurlijk wel instructies gegeven worden en deelnemers zich ook moeten registreren.

Op alle werkdagen in de periode van maandag 9 april tot en met vrijdag 20 april word je per e-mail een vraag, discussiepunt of stelling voorgelegd. Via een link in dat dagelijkse mailbericht kun je inloggen op jouw persoonlijke pagina. Vanaf hier kun je hier direct reacties op geven of reageren op de antwoorden van andere respondenten.

Tijdsbesteding
De tijdsbesteding bedraagt gemiddeld 5 minuten per dag. Je kunt aan dit onderzoek ook deelnemen als je in de genoemde periode in een andere tijdzone verblijft of overdag geen mogelijkheid ziet om tijd in te ruimen voor het beantwoorden van de dagelijkse vraag.

Het onderzoek verloopt namelijk volledig online en je kunt 'any time & any place' er aan deelnemen zolang je maar toegang hebt tot internet. Een keer een vraag overslaan is ook geen probleem. Je kunt ook later nog deelnemen aan de discussie van die dag. 

Aanmelden voor deelname

Je kunt je registreren voor deelname aan dit onderzoek via onderstaande button.

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close