Peil de Stemming: Engineering

Een stemmingspeiling over engineering door en voor technische bedrijven

In opdracht van een goede relatie van STEM doen we onderzoek naar engineering bij en voor technische bedrijven. Gedurende 10 werkdagen in juni gaan we met mensen uit technische bedrijven online in discussie over de wijze waarop engineering wordt uitgevoerd binnen of voor hun organisatie.

Verkrijgen inzicht
De antwoorden op vragen tijdens deze online discussie bieden onze opdrachtgever inzicht in wjize waarop technische bedrijven hun engineering inrichten. Het doel daarvan is hun dienstverlening hier beter op af te stemmen.

Niets voor niets
Als dank voor uw actieve deelname bieden we u een voucher ter waarde €175,-- (excl. btw). Deze voucher geeft u recht op gratis deelname aan of korting op één van de activiteiten van STEM. Voorwaarde is wel dat u minimaal 70% van de vragen beantwoordt. 

Meld je aan, neem deel  en ontvang deze voucher als dank voor je bijdrage.

Aanmelden voor deelname

U kunt zich hier direct registreren voor deelname. Of via de button onderaan deze pagina als u eerst meer wilt lezen over de methode van dit onderzoek.

Online tool en werkwijze

Methode
Voor dit kwalitatieve onderzoek maken we gebruik van de onderzoekstool 'Peil de Stemming'. Deze online onderzoeksmethode heeft veel kenmerken van bekende social media. Deelnemers aan een onderzoek vinden dan ook snel hun weg. Hoewel vooraf natuurlijk wel instructies gegeven worden en deelnemers zich ook moeten registreren.

Op alle werkdagen in de periode van maandag 11 juni tot en met vrijdag 22 juni wordt u per e-mail een vraag, discussiepunt of stelling voorgelegd. Via een link in dat dagelijkse mailbericht kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina. Vanaf hier kunt u direct uw antwoord geven of reageren op die van andere respondenten.

Tijdsbesteding
De tijdsbesteding bedraagt gemiddeld 5 minuten per dag. U kunt aan dit onderzoek ook deelnemen als u in de genoemde periode in een andere tijdzone verblijft of overdag geen mogelijkheid ziet om tijd in te ruimen voor het beantwoorden van de dagelijkse vraag.

Het onderzoek verloopt namelijk volledig online en u kunt 'any time & any place' er aan deelnemen. Zolang u maar toegang heeft tot internet. Een keer een vraag overslaan is ook geen probleem. U kunt ook later nog deelnemen aan de discussie van die dag. 

Aanmelden voor deelname

U kunt zich registreren voor deelname aan dit onderzoek via onderstaande button.

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close